Sessie
Human Capital van de toekomst; innoverend opleiden
Datum
dinsdag, juni 4, 2024
Tijd
11:30 AM - 12:00 PM
Thema
Leiderschap en Management
Locatie
Barcelona
Beschrijving

Om het team op sterkte te houden, investeer je op verschillende manieren. Eén daarvan is het opleiden in de praktijk. Ook op dit gebied is innovatie aan de orde van de dag; leren in de praktijk kan op diverse manieren. Gezien de huidige tekorten en werkdruk is dit een welkome verandering, want ‘geen ervaring opdoen in de praktijk’ betekent geen nieuwe instroom. Met DUTCH leveren we een samenhangend geheel van leren & werken. We richten ons zowel op de student/professional-in-opleiding als op de deskundigheidsbevordering van de zorgprofessionals. Met de resultaten van DUTCH kunnen zij zich ook voorbereiden op de continue veranderingen in hun werk en ondersteund worden tijdens het werken. DUTCH verbindt;
- Leren op de werkplek,
- Leren in de virtuele wereld,
- Leren in skills trainingsomgeving,
- Leren in een onderwijsprogramma met theoretische leerinterventies.
Juist met deze samenhang willen we de (aanstaande) zorgprofessionals maximaal ondersteunen met relevante kennis en inzichten.
Hoe meer we dit volgens gelijke standaarden doen, hoe beter dit is voor de kwaliteit van de patientenzorg. En, onze (aanstaande) zorgprofessionals blijven ‘fit for their job’.